Lior Design Maldegem
Maatwerk voor interieur en exterieur - Lichttechniek

Lior werkwijze

Onze werkwijze


 1. U heeft plannen met uw interieur, en wil deze uitvoeren
  U heeft plannen met uw interieur, nieuwbouw of renovatie, en u wil advies. U komt met uw ideeën en wensen naar ons kantoor of wij maken een afspraak bij u thuis.

 2. Advies, plan en 3D-model, offerte
  Wij helpen u bij de keuze van materialen en kleuren. Na grondig overleg wordt door ons een 2D of 3D voorstelling uitgewerkt. Dit geeft een realistisch beeld van uw toekomstig interieur. we bekijken ook alle mogelijkheden om de ruimte zo optimaal te benutten en toch een bepaalde sfeer te creëren. U kiest uiteraard nog steeds de stijl van het uit te werken project, gaande van klassiek tot strak design….
  Gespecialiseerde leveranciers in diverse plaatmaterialen en houtsoorten, functioneel beslag en innovatieve toestellen voor keuken en badkamer, begeleiden ons én u om de juiste keuze te maken. Op basis van het ontwerp wordt een gedetaileerde offerte gemaakt.

 3. Definitieve opmeting
  Wanneer u tevreden bent met ons voorstel komen wij bij u langs om de correcte maten te nemen. Hierbij wordt met alles rekening gehouden als elektriciteit, leidingen en afvoeren….
  Na de definitieve opmeting kan het uitwerken van uw project beginnen.

 4. Vervaardiging van uw project
  Uw project wordt eerst zorgvuldig uitgetekend in een programma. De kleinste details worden hierbij nauwkeurig nagekeken om uw project met de meeste zorg te vervaardigen. we zullen uw project vervolgens assembleren en tot in de puntjes afwerken.
  Vervolgens wordt het volledige meubel in de atelier opgebouwd zoals het bij uw thuis zou staan. Dan kunt u indien gewenst langskomen om het afgewerkt product te bekijken en indien nodig nog aanpassingen te laten uitvoeren.

 5. Levering en plaatsing
  Wanneer uw project klaar is, wordt er een afspraak met u gemaakt om de levering en installatie van de verschillende elementen te laten plaatsvinden. Indien nodig gebeurt dit in samenwerking met andere aannemers. Wij doen er dan alles aan om de verschillende werken zo snel mogelijk opeen te laten volgen.
  Wij streven naar perfectie.

Wenst u met ons samen te werken?

Contacteer ons dan via:

 • Tel.: +32 473 43 29 57
 • E-mail: info@lior-design.be
 • Comments are closed.